تاریخ:1400/03/17
جزئیات پژوهانه سال 1400 از سوی امور پژوهش و فناوری اعلام شد
امور پژوهشی و فناوری دانشگاه، جزئیات فرآیند امضای قرارداد پژوهانه در سامانه فرزین و تسویه حساب آن در سامانه ساتا را اعلام نمود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، امور پژوهشی و فناوری دانشگاه همچون سال گذشته در راستای الکترونیکی کردن خدمات و سهولت فرآیند کاری برای اعضای محترم هیأت علمی، فرآیند تسویه حساب پژوهانه 1400 را در سامانه اتوماسیون تدارکات، انبار و اموال (ساتا) فعال نموده است. بدین منظور، اعضای محترم هیأت علمی که گروه‌بندی پژوهانه سال 1400 را در سامانه گلستان انجام داده‌اند، می‌توانند برای دریافت مجموع مبلغ اعتبار پژوهشی نوع دوم و مانده اعتبار سال گذشته خود به سامانه ساتا به آدرس http://sata.ardakan.ac.ir مراجعه نمایند و در قسمت پروژه، اطلاعات اسناد مثبته خود را وارد نموده و از طریق همین سامانه روند کاری را دنبال نمایند.
لازم به ذکر است، در ادامه فرایند مکانیزه کردن امور مرتبط با فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیات علمی، امور پژوهشی با همکاری گروه امور فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای اقدام به صدور الکترونیکی نسخه جدیدی از قراردادهای مربوطه بر بستر سامانه اداری فرزین نمود. بدینوسیله از همکاران گرامی تقاضامند است با مراجعه به کارتابل عضو هیأت علمی خود در سامانه فرزین، ابتدا قرارداد را امضاء و سپس با انتخاب گزینه "ارسال به معاون آموزشی و پژوهشی"، فرآیند مربوط را آغاز نمایند. لازم به ذکر است با توجه به پرداخت پژوهانه نوع اول سال 1400، اعضای محترم هیأت علمی تا پایان خردادماه فرصت دارند تا نسبت به امضای الکترونیکی قرارداد مذکور اقدام نمایند.
گفتنی است در حال حاضر امکان رویت امتیازات فعالیت‌های پژوهشی و مبالغ پژوهانه به تفکیک نوع آن، از طریق سامانه فرزین و از طریق گزارش‌ 712 زیرسیستم پژوهشی گلستان (فعالیت‌های گروه‌بندی شده استاد) با درج شماره استاد، انتخاب "اعتبار پژوهشی" در قسمت گروه امتیاز و انتخاب "اعتبار پژوهشی 1400 (2019-2020)" در قسمت نوع امتیاز، فراهم می‌باشد.