تاریخ:1400/03/13
ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشگاه اردکان
در ششمین جلسه از دوره هشتم هیأت ممیزه دانشگاه یزد که روز چهارشنبه دوازده خرداد ماه جاری با حضور ریاست محترم دانشگاه اردکان برگزار شد، با درخواست ارتقای مرتبه علمی خانم دکتر مریم دهستانی اردکانی از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه، در این جلسه پرونده دانشیاری خانم دکتر مریم دهستانی اردکانی عضو محترم هیأت علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مطرح و پس از بحث و بررسی و ارزیابی توسط اعضا مورد موافقت قرار گرفت. به همین مناسبت دکتر فاطمه بهجتی اردکانی پیام تبریکی به شرح زیر خطاب به ایشان صادر نمودند:

سرکار خانم دکتر مریم دهستانی اردکانی
دانشیار محترم دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

سلامٌ‌ علیکم
با نهایت خرسندی ارتقای سرکارعالی را به مرتبه دانشیاری که در سایه تلاش‌های متعهدانه شما حاصل شده است تبریک عرض نموده و دوام توفیقات شما را در علم و عمل و خدمت‌رسانی، از درگاه پروردگار بزرگ مسألت می‌نمایم. به یقین چنین توفیقی ناشی از شایستگی و تلاش و همت شما در انجام وظایف آموزشی و پژوهشی بوده است که امید است با استمرار و تقویت آن ضمن دستیابی به مدارج بالاتر در جهت حل مشکلات و خدمتگزاری به جامعه گام‌های اساسی بردارید.
فاطمه بهجتی اردکانی

• دکتر دهستانی_0