تاریخ:1400/03/12
همگام با انتخابات 1400
* حجت‌الاسلام والمسلمین حرزاده، رییس قرارگاه فرهنگی انتخابات و رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان یزد:
هر بار مردم در هر دوره انتخابات ریاست جمهوری، دولتی را انتخاب کرده تغییرات محسوسی را نیز در کشور مشاهده کرده‌اند.

* دکتر فاطمه بهجتی اردکانی، رئیس دانشگاه اردکان:
حضور در انتخابات تضمین کننده‌ی بقای انقلاب و عمل به وصیت و ادامه‌ دادن راه شهدای انقلاب است.

* مخالفت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با پخش مناظره‌ها در روز 15 خرداد
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با انتشار اطلاعیه ای ضمن نکوهش همزمانی مناظره ها با "یوم الله 15 خرداد" از وزیر کشور و کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات، خواهان تجدیدنظر فوری در این تاریخ شد.

* احمد خاتمی:
رای دادن، رأی «آری» مجدد به نظام جمهوری اسلامی است / آن‌هایی که توفیق نداشتند در ابتدای انقلاب به این نظام «آری» بگویند، 28 خرداد روز بیعت مجددشان با نظام است.

* مقام معظم رهبری:
 به بعضی افرادی که صلاحیت‌شان احراز نشد، ظلم و جفا شد / بعداً ثابت شد گزارش‌ها غلط و خلاف است.

* بیانیه شورای نگهبان:
گزارش های نادرست در نظر نهایی این نهاد در بررسی صلاحیت ها موثر نبوده است.

* ستاد انتخابات رسانه ملی:
اولین مناظره مناظره انتخابات ریاست جمهوری، شنبه 15 خرداد، ساعت 17/ «اقتصاد» موضوع برنامه اول

* دکتر علی صحرایی اردکانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اردکان:
انتخابات نماد وحدت و عزت ملی است.

* ستاد انتخابات رسانه ملی:
سومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با موضوع «دغدغه‌های مردم» ساعت 17 روز شنبه (22 خردادماه) برگزار می‌شود.

* آیت‌الله علیرضا اعرافی، عضو شورای نگهبان:
در عدم احراز صلاحیت‌ها مسیر قانونی طی شده؛ مدارکش موجود است / بشر در هر جایی که باشد، ممکن است درصدی اعمال سلیقه داشته باشد / اخبار جایگزینی‌ام در ریاست قوه قضاییه را تکذیب می‌کنم.

*دکتر احسان کردی اردکانی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اردکان:
انسان موجودی انتخابگر است. با رای دادن آینده را، خود انتخاب می‌کنیم و با رای ندادن انتخاب کرده‌ایم که دیگران برایمان انتخاب کنند. پس گریزی از انتخاب نیست. چه بهتر که خود آینده را انتخاب کنیم تا دیگران.

* وزیر کشور:
نامزدها در برخی از استان‌ها ستاد تشکیل ندادند/ هیچ معضل و مشکل امنیتی نداریم.