تاریخ:1400/03/10
جذب 1960 نفر در آزمون استخدامی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری
دکتر اباصلت خراسانی مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم از جذب یک هزار و 960 نفر نیروی انسانی در آزمون استخدامی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر خراسانی با اعلام این خبر اظهار داشت: متقاضیان شرکت در آزمون استخد‌امی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری می‌توانند از روز 18 الی 22 خردادماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور ضمن مطالعه دفترچه راهنما، در این آزمون شرکت کنند.
وی افزود: ثبت نام برای شرکت در این آزمون منحصراً به صورت اینترنتی است و روز شنبه 22 خرداد 1400 پایان می‌پذیرد.
دکتر خراسانی ادامه داد: متقاضیان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما با فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز؛ به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کنند.
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم گفت: آزمون روز 22 مرداد ماه سال جاری برگزارمی‌شود و حداکثر 40 روز پس از برگزاری آزمون، نتایج اولیه اعلام خواهد شد.
دکتر خراسانی همچنین اظهار داشت: از 1960 نفر نیروی انسانی که جذب خواهند شد، 1693 نفر سهمیه دانشگاه‌ها، 148 نفر سهمیه موسسات آموزشی و پژوهشی، 119 نفر سهمیه پارک‌های علم و فناوری هستند و حوزه ستادی وزارت علوم هم در این آزمون فاقد سهمیه است.
وی خاطرنشان کرد: کارکنان قراردادی شاغل در دانشگاه‌ها و موسسات وابسته نیز می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و میزان سنوات آنان در زمان ثبت‌نام به حداکثر سن اضافه خواهد شد.
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم تاکید کرد: افراد بومی شهرستان‌ها در زمان ثبت نام، باید نسبت به بارگذاری فرم استشهاد محل سکونت به منظور محاسبه امتیاز بومی گزینی در سامانه ثبت‌نام اقدام نمایند.
دکتر خراسانی یادآور شد: لازم است متقاضیان برای اطلاع از کد رشته‌های تحصیلی که می‌توانند در این آزمون شرکت کنند، دفترچه راهنمای آزمون را که از روز 18 خرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت، مطالعه کنند.