تاریخ:1400/03/10
آغاز ارزشیابی فعالیت اعضای هیأت علمی
ارزشیابی فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان از چهارشنبه 12 خرداد ماه آغاز خواهد شد.
قابل توجه دانشجویان گرامی:
گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه در نظر دارد به منظور بررسی عملکرد علمی - آموزشی اعضای هیأت علمی دانشگاه ، از تاریخ چهارشنبه 12 / 3 /1400 لغایت پنجشنبه 3 / 4/ 1400 ارزشیابی فعالیت‌‏های اعضای هیأت علمی را با مشارکت دانشجویان از طریق سیستم گلستان انجام دهد.

دانشجویان گرامی لازم است از مسیر زیر نسبت به ارزشیابی اقدام نمایند:

سیستم گلستان => منوی کاربر => گزینه ارزشیابی => استاد => پاسخگویی به پرسش‌های ارزشیابی

شرکت کلیه دانشجویان در این نظرخواهی الزامی است.

توجه:
• در فرآیند ارزیابی هیچکس از دیدگاه فردی دانشجویان مطلع نمی‌‏شود.
• نتایج ارزشیابی در نیمسال بعد به صورت محرمانه در اختیار مدرسین محترم قرار می‏‌گیرد.
• حوصله، دقت و صداقت دانشجو در ارزیابی، نتایج آن را واقعی و مفیدتر می‌‏سازد.
• هر دانشجو باید شخصاً اقدام به ارزشیابی نماید.