تاریخ:1400/02/11
پیام رئیس دانشگاه اردکان به مناسبت روز معلم و استاد
دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه اردکان در پیامی سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز معلم و استاد را گرامی داشت. متن پیام بدین شرح است:
در آستانه 12 اردیبهشت، شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم و استاد ضمن تبریک به اساتید گرانقدر، همت و تلاش همکاران بزرگوار را در ارتقاء و گسترش علم و دانش ارج نهاده و از یکایک شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم.
در شرایطی که شاهد ویروس همه‌گیر کرونا و تداوم آموزش‌ها در بستر مجازی هستیم رسالتمان در جهت ایجاد روحیه خودباوری، تاب‌آوری و کوشش برای به ثمر رساندن استعداد و توانایی‌های بالقوّه موجود در جوانانِ این مرز و بوم دوچندان شده است.
بدون تردید ارتقاء 13 پله‌ای رتبه دانشگاه اردکان در نظام‌ معتبر رتبه‌بندی ISC و رشد روزافزون در زمینه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه، مرهون زحمات و تلاش‌های شما اساتید دلسوز می‌باشد. قطعاً با همدلی و تلاش مضاعف تک تک اساتید در آینده نیز شاهد درخشش‌های جدید در عرصه‌های مختلف دانشگاه خواهیم بود.
اینجانب یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز معلم را که امسال با ایام پرخیر و برکت رمضان و لیالی قدر مصادف گشته گرامی می‌دارم و برای کلیه همکاران فرهیخته‌ام در دانشگاه اردکان سلامتی و توفیق روز‌افزون را از خداوند متعال مسئلت دارم.
فاطمه بهجتی اردکانی