تاریخ:1400/02/11
گرامی‌داشت روز روانشناس و مشاور در دانشگاه اردکان
همزمان با روز روانشناس و مشاور ویژه برنامه ای از طرف مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه اردکان برگزار شد.
بنا به گزارش رسیده از مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه اردکان، نهم اردیبهشت‌ماه 1400 که در تقویم ملی به عنوان روز روانشناس و مشاور نام‌گذاری شده است، ویژه برنامه‌ای با عنوان «از شماره دانشجویی تا شماره نظام روانشناسی» برگزار شد. این مراسم که با استقبال خوب دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه همراه بود، به صورت مجازی و در سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم دکتر عذرا محمدپناه اردکان، رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی سخنانی درباره روز روانشناس و مشاور عنوان و در ادامه دکتر فاضل فروزان از مدرسین دانشگاه اردکان، به عنوان سخنران اصلی در رابطه با زندگی و چالش‌های موجود در آن برای یک مشاور مطالبی بیان کرد.
دکتر فروزان در بخش‌هایی از صحبت‌های خود به نقش مهم افراد تأثیرگذار در زندگی، لزوم خودشناسی و تعیین ارزش‌های زندگی برای موفقیت یک روانشناس و مشاور، توجه به فایده مطالعات شخصی و نقش مطالعه در بینش یافتن به چالش‌های زندگی اشاره کرد. در آخر نیز به معرفی چند جلد کتاب، مجله و فیلم سینمایی پرداختند.
پرسش و پاسخ از جمله دیگر بخش های این مراسم مجازی بود.