تاریخ:1400/02/05
نشست مشترک هیأت رئیسه دانشگاه اردکان با هیأت رئیسه مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری
روز گذشته هیأت رئیسه دانشگاه اردکان میزبان هیأت رئیسه "مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری" بود تا فصل نوینی از تعاملات علمی دانشگاه اردکان با سایر مؤسسات آموزشی و پژوهشی گشوده شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه، دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه اردکان در نشست مجازی هیأت رئیسه دانشگاه اردکان با اعضای هیأت رئیسه مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری ضمن تبریک انتصاب دکتر دهقانی به عنوان رئیس این مؤسسه به توانمندی‌های بالقوه و بالفعل دانشگاه اردکان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه مؤسسه ISC به عنوان یک مرجع رسمی به پایش و استناددهی تولیدات علمی در ایران و جهان اسلام می‌پردازد، می‌تواند راهنما و معیار خوبی برای ارزیابی دانشگاه‌ها باشد و از این رو تلاش مجموعه دانشگاه اردکان نزدیکی و هماهنگی هر چه بیشتر با این مؤسسه جهت رعایت الگوهای استاندارد علمی است. وی با اشاره به نتایج جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و ارتقای 13 پله‌ای دانشگاه اردکان در این رتبه‌بندی، شایستگی و توان این دانشگاه را بیش از این دانست و ابراز امیدواری کرد در سالهای آینده بیش از گذشته شاهد ارتقای این دانشگاه باشیم.
سپس دکتر علی فتح‌زاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به ارائه گزارشی از سوابق، دستاوردها و افتخارات دانشگاه در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی پرداخت و آمادگی دانشگاه را جهت استفاده از تجارب و گنجینه ارزشمند مؤسسه ISC اعلام کرد.
در ادامه این نشست دکتر محمد جواد دهقانی رئیس "مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری" اظهار داشت این مؤسسه بر اساس تصمیم ستاد آمایش آموزش عالی کشور به تازگی از تجمیع پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری ایجاد شده و جای خوشوقتی است که اولین دیدار رسمی ما در این ساختار جدید با دانشگاه اردکان صورت می‌پذیرد. وی با تبریک دستاوردها و موفقیت‌های دانشگاه تصریح کرد دانشگاه اردکان از حداقل‌های ورود به رتبه‌بندی دانشگاه‌های گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه (موسوم به D8) برخوردار بوده و انشالله سال آینده در این گروه نیز رتبه‌بندی خواهد شد.
در ادامه معاونین مؤسسه ضمن معرفی سامانه‌های اطلاعاتی مختلف و خدمات متنوعی که مؤسسه ISC به دانشگاه‌ها و مراجعان ارئه می‌نماید نظیر سامانه نشریات جعلی و کم اعتبار، سامانه DOR، سامانه نشریات علمی، نماگر کووید 19 و شاخص‌های عملکردی و ارزیابی دانشگاه‌ها، به بیان دورنمای اهداف و برنامه‌های در دست اقدام مؤسسه را پرداختند.
آماده سازی تمهیدات لازم جهت عقد تفاهم‌نامه همکاری و پرسش و پاسخ با مسئولین مختلف مؤسسه پایان بخش این نشست بود.

• ISC1_0
  • ISC2_0