تاریخ:1400/02/02
چهارمین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی)
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، آغاز به کار چهارمین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) را اعلام کرد.
چهارمین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) در دو بخش رقابتی بانوان فعال دانشگاهی و بانوان فعال اجتماعی برگزار می‌شود.
بانوان فعال دانشگاهی این جشنواره در 6 گروه علمی فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، علوم پزشکی، هنر و معماری و کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
در بخش بانوان فعال اجتماعی نیز، متقاضیان در گروهای بانوان کارآفرین، صاحبان مشاغل دانش بنیان، بانوان فعال فرهنگی و اجتماعی و نیز بانوان خیر و نیکوکار رقابت می‌کنند.
بر اساس زمان بندی این جشنواره، مهلت شرکت در این جشنواره تا 31 اردیبهشت ماه تعیین شده است.
علاقمندان جهت شرکت و یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت جشنواره با نشانی http://wsfestival.ir مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است: برگزیدگان این جشنواره که در تیرماه سال جاری برگزار می‌شود از امتیازات مربوط به آن مندرج در آئین نامه ارتقای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برخوردار می‌شوند.