تاریخ:1400/01/26
ثبت نام متقاضیان امریه سربازی مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم آغاز شد
مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانش‌آموختگان کارشناسی و کارشناسی ارشد متقاضی امریه سربازی دعوت به همکاری می‌کند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، مرکز جذب اعضای هیئت علمی این وزارت با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: به اطلاع دانش آموختگان کارشناسی و کارشناسی ارشد متقاضی امریه سربازی می‌رساند، مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس مجوزهای اخذ شده، در نظر دارد در راستای تکمیل سهمیه نیروی امریه خود از بین داوطلبان دارای شرایط زیر، به‌صورت امریه خدمت سربازی در مراکز تابع استان‌ها و تهران در رشته‌های مورد نیاز دعوت به همکاری نماید. لذا آن دسته از متقاضیانی که تمایل دارند به‌عنوان امریه در این مرکز خدمت مقدس سربازی خود را سپری نمایند دعوت می‌گردد تا 9اردیبهشت ماه 1400 نسبت به ثبت درخواست و مدارک مورد نیاز اقدام نمایند.
جذب نیروی امریه در وزارت علوم منوط به دارا بودن یکی از شرایط ذیل است:
الف- خانواده ایثارگران (فرزند یا برادر شهدا، جاویدالاثرها، جانبازان، آزادگان، و فرزند رزمندگان با حداقل شش ماه سابقه جبهه)
ب- ایتام
ج- افراد متاهل
د- افراد معاف از رزم
ه- افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی
و- نخبگان، استعدادهای برتر، حافظان قرآن و قاریان برتر
ز- دارای حداقل 6 ماه سابقه بسیجی فعال
2- اعزامی تیر ماه 1400
3- دارای شرایط مورد اشاره در فراخوان (قسمت قوانین مورد نیاز)
گفتنی است فراخوان جذب امریه، اعزام 1400/4/1 در سایت http://amriye.msrt.ir/ قابل مشاهده است.