تاریخ:1400/01/12
تغییر ساعات تشکیل کلاس‌های درسی بعد از ظهر در نیمه اول سال
همانند سنوات قبل با تغییر ساعت رسمی کشور، کلاس‌های درسی بعدازظهر در نیمه اول سال با نیم ساعت تأخیر برگزار می‌گردد.
دکتر علی فتح‌زاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در گفتگو با واحد روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی و بهروزی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز اظهار داشت: با توجه به اتمام تعطیلات نوروزی و شروع مجدد کلاس‌های درسی به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان محترم می‌رساند نظر به تغییر ساعت رسمی کشور در نیمه اول هر سال و با هدف جلوگیری از تداخل کلاس‌ها با وقت شرعی نماز، همانند سنوات قبل کلاس‌های درسی عصر با نیم ساعت تاخیر (13:30، 15:30 و 17:30) برگزار خواهند شد.
وی همچنین در پاسخ به سوال احتمال تشکیل کلاس‌های درسی به صورت حضوری در ایام باقیمانده این نیمسال تأکید کرد: شکی نیست که برگزاری کلاس‌های درسی به صورت الکترونیکی در کنار مزایای خوبی که داراست دارای محدودیت‌هایی نیز می‌باشد که این مسئله در مورد دروس عملی بسیار ملموس‌تر است. به همین دلیل اولویت ما برای برگزاری کلاس‌های حضوری؛ دروس عملی و آزمایشگاهی – کارگاهی (به ویژه برای دانشجویان ورودی 99) است. لکن با توجه به اینکه کشور در آستانه ورود به خیز چهارم کرونا است در حال حاضر نمی‌توان اظهار نظر قطعی در این خصوص داشت و همانند گذشته برای تشکیل کلاس‌ها به صورت حضوری تابع مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا هستیم.