تاریخ:1400/01/11
عید دیدنی رئیس دانشگاه اردکان با جمعی از خیرین دانشگاه‌ساز و عضو هیأت امنای مردمی
رئیس دانشگاه اردکان به همراه معاونین اداری مالی و دانشجویی فرهنگی و مدیر بنیاد خیرین حامی دانشگاه به عیددیدنی جمعی از خیرین دانشگاه‌ساز رفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان دکتر فاطمه بهجتی اردکانی در نخستین روزهای سال جدید  در برنامه ای که دکتر محمد شاکر اردکانی معاون اداری مالی و دکتر علی صحرایی معاون دانشجویی فرهنگی و مدیر بنیاد خیرین حامی دانشگاه اردکان وی را همراهی می‌کردند به دیدن مهندس حاج حسین عابدی و سید محمد فاطمی از خیرین دانشگاه اردکان رفت. رئیس دانشگاه اردکان در این دیدارها ضمن تبریک عید باستانی نوروز از همراهی خیرین در توسعه و آبادانی دانشگاه اردکان قدردانی نمود. دکتر بهجتی اردکانی همچنین با حضور در منزل سید مهدی حسینی‌پور پدر شهید والامقام سید محمد کاظم حسینی پور و عضو هیأت امنای مردمی دانشگاه ضمن جویاشدن از احوال ایشان از صبر و بردباری خانواده شان تجلیل کرد.

• عیددیدنی_0