تاریخ:1399/12/28
رتبه اول اولین دوره مسابقات ملی ره‌نشان به دانشجوی دانشگاه اردکان رسید
در آخرین روزهای سال99 جامعه دانشگاهی اردکان خبری مسرت بخش دریافت نمودند مبنی بر اینکه دانشجوی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه اردکان به همراه تیمش موفق به کسب رتبه یک در اولین دوره مسابقات ره نشان بنیاد ملی نخبگان کشور گردیده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان، اولین رویداد مسئله محور بنیاد ملی نخبگان با عنوان«ره نشان» در قالب طرح شهید بابایی با شرکت 4500 دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار گردید که در این دوره از مسابقات تیم خانم زهرا حق شناس دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه اردکان موفق به کسب رتبه 1 در این دوره شدند. خانم حق شناس طرح خود را با عنوان «پروژه تحلیلی بر تکنولوژی سطوح آغشته به مایع و ظرفیت های آن در صنعت» در این مسابقات ارائه کرده بود. در همین ارتباط خانم حق شناس در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اردکان گفت: اولین رویداد ره نشان طی 7مرحله و در یک فرآیند 6 ماهه به صورت مجازی برگزار گردید. برگزیدگان این مسابقات هم در مراسم اختتامیه آن که در تالار همایش های وزارت کشور برگزار گردید توسط دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و مسئولان بنیاد ملی نخبگان مورد تجلیل قرار گرفتند. لازم به ذکر است به هر یک از اعضای تیم برگزیده 50 امتیاز بنیاد ملی نخبگان تعلق گرفت که امتیاز بالایی می باشد.
روابط عمومی دانشگاه اردکان این افتخارآفرینی را که نشان از شایستگی های دانشجویان دانشگاه اردکان دارد به خانم حق شناس و سایر اعضای تیمشان تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت و سربلندی در همه مراحل زندگی را دارد.