تاریخ:1399/12/23
امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین دانشگاه اردکان و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
دانشگاه اردکان و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان طی تفاهم‌نامه ای که به امضای دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه اردکان و دکتر ایمان افتخاری رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران رسید؛ صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به منظور شناسایی، برقراری ارتباط و حمایت از پژوهشگران و فناوران و دانشگاه اردکان نیز به منظور استفاده از مشارکت و همکاری علمی آنان در جهت اجرای سیاست‌های خود، فعالیت مشترک خواهند داشت. همکاری در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پسادکتری در راستای سیاست‌ها، ضوابط و اولویت‌های تحقیقاتی صندوق از جمله موضوعات این تفاهم‌نامه می باشد که اعتبار مالی آن به صورت مشترک به نسبت70% صندوق و 30% دانشگاه تأمین و هزینه خواهد شد.
لازم به ذکر است بعد از ارائه طرح به صندوق، جهت ارزیابی طرح و داوری انجام شده توسط دانشگاه، تعیین ناظر، مبلغ مورد حمایت، مدت اجرای طرح و تصویب، وارد کارگروه صندوق متشکل از مدیر ارزیابی طرح صندوق، رئیس کارگروه مربوطه و دو نفر متخصص صندوق خواهد شد و پس از تصویب کارگروه، جهت تأیید نهایی درکمیته تخصصی صندوق مطرح خواهد شد.