تاریخ:1399/12/02
انتخاب عضو هیأت علمی برتردانشگاه اردکان در ارتباط با جامعه و صنعت
از سوی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ عضو هیأت علمی برتر دانشگاه اردکان در ارتباط با جامعه و صنعت انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، دکتر حیدر مفتاحی‌زاده عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اردکان از سوی دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان عضو هیأت علمی برتر در ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه اردکان انتخاب گردید.
به همین مناسبت دکتر حیدر مفتاحی‌زاده در نشست اعضای هیأت رئیسه دانشگاه اردکان مورد تجلیل رئیس و معاونین دانشگاه قرار گرفت. روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان این موفقیت را به دکتر مفتاحی‌زاده تبریک و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون دارد.