تاریخ:1399/11/30
اطلاعیه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص دریافت اینترنت رایگان دانشجویی
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جزئیات دریافت اینترنت رایگان دانشجویی را اعلام کرد.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مفتخر است به منظور ایفای نقش مدنی خود در مواجه با بیماری کرونا و در جهت کمک به امر آموزش، بستههای هدیه اینترنت رایگان را در اختیار دانشجویان و طلاب محترم قرار دهد.
در فرآیند پیش‌بینی‌شده، امکان فعال‌سازی بسته‌ هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان و طلاب و یا بر روی تلفن ثابت (ADSL)، وجود دارد. مهلت ثبت‌نام 15 روز می‌باشد و این مهلت قابل تمدید نیست.
بسته هدایا با حجم 60GB و برای بازه زمانی شش‌ماهه پیش‌بینی شده و حداکثر پس‌از گذشت 10 روز از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری انتخابی دانشجویان، منظور می‌گردد.
جهت ثبت‌نام لازم است به وب‌سایت https://ictgifts.ir مراجعه نمائید.