تاریخ:1399/11/29
طرح میهمانی دروس عملی و آزمایشگاهی دانشجویان در دانشگاه‌های محل سکونت دانشجو
طرح میهمانی دروس عملی و آزمایشگاهی دانشجویان در دانشگاه‌های محل سکونت دانشجو اعلام شد.
دکتر مسعود رهائی‌فرد، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اظهار داشت: طبق اعلام سازمان امور دانشجویان و براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، امکان اخذ دروس عملی و آزمایشگاهی به صورت میهمان در دانشگاه‌های محل سکونت دانشجویان در نیمسال دوم 1400 - 1399 فراهم شده است. بر این اساس، دانشجویان گرامی می توانند تقاضای مهمانی دروس عملی و کارگاهی در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته را تا تاریخ 1399/12/01 در سامانه سجاد به نشانی https://portal.saorg.ir ثبت نمایند. دانشگاه اردکان درخواست دانشجویان را بررسی می نماید و در صورت احراز شرایط، درخواست را برای دانشگاه مقصد ارسال می کند. دانشگاه مقصد نیز موظف است حداکثر تا تاریخ 1399/12/14، نظر نهایی خود را در سامانه سجاد اعلام نماید.
دکتر رهائی‌فرد تصریح کرد دانشگاه مقصد باید حتما در محل سکونت متقاضی و در صورت نبود دانشگاه در محل مذکور، در شهرهای نزدیکتر به محل سکونت باشد تا تردد دانشجویان به حداقل ممکن برسد. همچنین متقاضیان ملزم به ارایه اطلاعات دقیق هستند و در صورت عدم احراز صحت اطلاعات، درخواست از فرآیند بررسی خارج خواهد شد.