تاریخ:1399/11/18
ارتقای رتبه دانشگاه اردکان در جدیدترین رده‌بندی دانشگاه‌ها در نظام وبومتریکس
دکتر علی فتح‌زاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اظهار داشت خوشحالیم که با تلاش‌های همکاران ارجمندمان موفق شدیم در این سال‌ها همواره شاهد صعود و ارتقای رتبه و جایگاه دانشگاه در ابعاد ملی و بین‌المللی باشیم به گونه‌ای که در جدیدترین رتبه‌بندی اعلام شده وبومتریکس، رتبه جهانی دانشگاه از 12977 به 12813 و رتبه کشوری دانشگاه نیز (در بین کلیه دانشگاه‌های جامع، صنعتی، علوم پزشکی، غیردولتی، پیام نور و دانشگاه‌های آزاد اسلامی) از 239 به رتبه 235 ارتقا یافته است.
وی افزود در نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی توسط آزمایشگاه سایبرمتریک (CINDOC) که واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا (CSIC) است و بر اساس چندین شاخص‌ صورت می‌گیرد. این شاخص‌ها که امسال تعدادشان از 4 عدد به 3 عدد تقلیل یافته است با هدف توجه مؤسسات به نشر اینترنتی تعریف شده‌اند و عبارتند از:
  • تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به وب‌سایت دانشگاه (با وزن 50 درصد)
  • تعداد استنادات نویسندگان پُراستناد برتر دانشگاه درگوگل اسکالر (با وزن 10 درصد)
  • تعداد مقالات دانشگاه در بین ده درصد مقالات پُراستناد (با وزن 40 درصد)
دکتر فتح‌زاده در عین حال تصریح کرد بر خلاف نام و عنوان این نظام رتبه‌بندی، این نوع رتبه‌بندی به رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها و نوع طراحی وب‌سایت‌های دانشگاهی نمی‌پردازد بلکه اطلاعات شاخص‌های مذکور دانشگاه‌های دنیا را بر اساس اطلاعات مبتنی بر وب آنها تحلیل می‌نماید.
گفتنی است وبومتریکس اولین بار در سال 2004 ایجاد و در حال حاضر بیش از 24000 مؤسسه آموزشی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

• p11_0
  • p12_0