تاریخ:1399/10/20
انتخاب عضو هیـأت علمی دانشگاه اردکان به عنوان نماینده انجمن علمی جامعه‌شناسی سیاسی در استان یزد
دکتر محسن شفیعی سیف آبادی عضو هیأت علمی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه اردکان به مدت 2 سال به عنوان نماینده انجمن علمی جامعه شناسی سیاسی ایران در استان یزد منصوب شد.
در متن این حکم که به امضای دکتر محمدباقر خرمشاد رئیس انجمن علمی جامعه‌شناسی سیاسی ایران رسیده آمده است: انتظار می‌رود به موجب این حکم با استفاده از ظرفیت‌های علمی و اجرایی خویش و بر اساس برنامه‌های یک ساله و پنج ساله انجمن در جهت تحقق مأموریت‌های محوله، این نهاد علمی را مساعدت نمائید.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه اردکان این انتصاب شایسته را به دکتر شفیعی تبریک و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون دارد.