تاریخ:1399/10/18
نشست معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با مدیر عامل مرکز خدمات فناوری و کسب و کار استان یزد
در جلسه‌ای که با حضور مدیر امور پژوهش و فناوری و مدیر گروه مدیریت دانشگاه در محل شهرک‌ صنعتی یزد برگزار گردید ساز و کارهای همکاری‌های دو جانبه دانشگاه اردکان و مرکز خدمات فناوری و کسب و کار استان یزد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل در این دیدار دکتر فتح‌زاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اشاره با توانمندی‌های برجسته دانشگاه در امور آموزشی و پژوهشی، آمادگی ورود دانشگاه به این مرکز جهت ارائه خدمات مورد نیاز را اعلام نمود.
معرفی فرصت‌های مطالعاتی در صنعت، نیازسنجی منابع انسانی مورد نیاز در صنعت و معرفی آن به اساتید و دانشجویان، استفاده از ظرفیت‌ دانشگاه در برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز از جمله مباحثی بود که در این دیدار مورد بحث و توافق طرفین قرار گرفت.
شایان ذکر است در ابتدای این جلسه مهندس مرشدیان مدیر مرکز خدمات فناوری و کسب و کار استان یزد نیز ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این نشست به معرفی این مرکز و خدمات قابل ارائه در آن پرداخت. به گفته وی مرکز خدمات فناوری و کسب ‌و کار یزد به منظور ارائه خدمات حرفه‌ای به صنایع کوچک ‌و متوسط استان یزد با تکیه بر ظرفیت‌های مشاوران و مدیران حرفه‌‌ای و نهادهای پشتیبان حول محورهای مشاوره صنعتی، آموزش و فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی تأسیس شده و آماده استقرار مشاورین صنعتی استان می‌باشد.
بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز و گفتگو با مدیران شرکت‌های مستقر در آن نیز پایان‌بخش این دیدار 2 ساعته بود.

• بازدید_0
  • بازدید_1