تاریخ:1399/10/13
اطلاعیه شماره 4 مرکز بهداشت، سلامت و مشاوره دانشجویی در خصوص تکمیل کارنامه سلامت دانشجویان
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان، تمام دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 ملزم به دریافت کارنامه سلامت هستند.
به اطلاع تمامی دانشجویان گرامی (مشغول به تحصیل که فارغ‌التحصیل نشده‌اند) در تمامی مقاطع تحصیلی (حتی دانشجویانی که فقط پایان‌نامه دارند) می‌رساند:
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 و اجباری بودن دریافت کارنامه سلامت، تمام دانشجویان جهت دریافت کارنامه سلامت ملزم هستند تا پایان دی ماه 1399 با مراجعه به سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir/mentalhealth، فرم مخصوص سلامت را تکمیل نمایند. شایان ذکر است که مهلت اعلام شده قابل تمدید نیست.
لازم است دانشجویان پس از اتمام فرایند تکمیل کارنامه سلامت در سامانه سجاد، کد رهگیری دریافت شده را از طریق فرم زیر به دانشگاه اعلام نمایند.

دانشجویان می‌توانند راهنمای تصویری تکمیل کارنامه سلامت در سامانه سجاد را در فیلم زیر مشاهده نمایند.
در صورت بروز هر گونه مشکلی در مراحل ثبت نام در سامانه سجاد، از طریق تلگرام با آیدی shiemahdi@ در ارتباط باشید.