تاریخ:1399/10/02
راهنمای نحوه ثبت فعالیت مرتبط با به‌روز رسانی صفحه شخصی اساتید در سامانه گلستان
با توجه به اینکه بررسی و تأیید فعالیت‌های مربوط به پژوهانه سال 1400 در جریان است، امور پژوهش و فناوری دانشگاه روش استفاده از امتیاز به‌روزرسانی صفحه شخصی اساتید در سامانه گلستان را اعلام نمود.
پیرو اطلاعیه قبلی امور پژوهشی و فناوری دانشگاه در خصوص اجرای فرآیند پژوهانه سال 1400 بدینوسیله خواهشمند است همکاران محترم نسبت به ثبت اطلاعات به‌روزرسانی صفحه شخصی اساتید در سامانه گلستان مطابق راهنمای زیر اقدام نمایند. در این راهنما که با هدف آشنایی اعضای محترم هیات علمی با امکانات پژوهشی سیستم گلستان در این رابطه تدوین گردیده، سعی شده است به اختصار نحوه ثبت و تایید اطلاعات مرتبط با سایر فعالیت‌ها و به صورت خاص چگونگی ثبت اطلاعات مرتبط با به‌روز رسانی صفحه شخصی اساتید در سامانه گلستان به منظور بهرمندی از امتیازات آن در فرایند پژوهانه، به صورت تصویری شرح داده شود.
همچنین تاکید می‌گردد که همکاران گرامی با مراجعه به بخش اطلاعات جامع پژوهشی سامانه گلستان از انجام مراحل تأیید هر یک از فعالیت‌های خود اطمینان حاصل نمایند زیرا در مرحله گروه‌بندی، فقط فعالیت‌هایی که به تایید پژوهش رسیده باشند، امکان انتخاب را خواهند داشت. لازم به ذکر است، همکاران محترمی که در سمت استاد راهنمای دانشجویان تحصیلات تکمیلی فعالیت داشته‌اند، در صورتی می‌توانند پایان‌نامه دانشجویان خود را در گروه‌بندی انتخاب نموده و از امتیازات آن استفاده نمایند که تاریخ دفاع دانشجو در سامانه گلستان ثبت شده باشد.
لازم به ذکر است، در حال حاضر اعضای محترم هیأت علمی می‌توانند در آیین‌نامه ترفیع سالیانه از یک امتیاز پژوهشی پایان‌نامه دانشجویانی که مورد حمایت صنعت و جامعه ‌است، استفاده نمایند که باید مستندات مربوط را در سامانه فرزین ثبت نمایند. همچنین در حال حاضر امکان بهره‌مندی از امتیاز ارسال پروپوزال در این آیین‌نامه پیش‌بینی شده است. همکاران متقاضی می‌توانند در زیرسیستم پژوهشی سامانه گلستان از مسیر پژوهش، فعالیت‌های پژوهشی، طرح‌های پژوهشی، پیشنهادیه پروژه را انتخاب و نسبت به ثبت فعالیت خود اقدام نمایند. گفتنی است اطلاعات تکمیلی از پورتال دانشگاه به آدرس https://ardakan.ac.ir/R-O6Qj34o قابل دسترس است.