تاریخ:1399/09/15
اطلاعیه شماره 3 مرکز بهداشت، سلامت و مشاوره دانشجویی در خصوص تکمیل کارنامه سلامت دانشجویان
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان، تمام دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 ملزم به دریافت کارنامه سلامت هستند.
به اطلاع تمامی دانشجویان گرامی در تمامی مقاطع تحصیلی  می‌رساند:
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 و اجباری بودن دریافت کارنامه سلامت، تمام دانشجویان جهت دریافت کارنامه سلامت ملزم هستند تا پایان آذر ماه 1399 با مراجعه به سامانه سجاد به آدرس https://portal.saorg.ir/mentalhealth، فرم مخصوص سلامت را تکمیل نمایند.
لازم است دانشجویان پس از اتمام فرایند تکمیل کارنامه سلامت در سامانه سجاد، کد رهگیری دریافت شده را از طریق فرم زیر به دانشگاه اعلام نمایند.

در صورت بروز هر گونه مشکلی در مراحل ثبت نام در سامانه سجاد، از طریق تلگرام با آیدی shiemahdi@ در ارتباط باشید.