تاریخ:1399/09/13
اولویت‌های پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست
کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اولویت‌های پژوهشی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی این معاونت در سال 99 را اعلام نمود.
کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور بهره گیری از ظرفیت پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله دکتری دانشجویان و انجام حمایت‌های مادی و معنوی از پایان‌نامه‌ها، اولویت‌های پژوهشی این معاونت در سال99 را اعلام نمود. جهت ارسال کاربرگ مشخصات پایان نامه به آدرس http://ab.isti.ir مراجعه نمایید.