تاریخ:1399/09/13
ضبط کلاس‌های مجازی
با ارتقا سرورهای کلاس‌های مجازی، از روز شنبه مورخ 15 آذرماه 99 "دکمه ضبط" در همه کلاس‌ها فعال می‌شود.
به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می‌رساند، با مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه و با توجه به اهمیت جلسات منتهی به پایان ترم، سرورهای سامانه آموزشی دانشگاه اردکان ارتقاء یافته و از روز شنبه مورخ 15 آذرماه 99 "دکمه ضبط" در همه کلاس‌ها فعال می‌شود. لذا اساتید محترم در صورت صلاحدید می‌توانند نسبت به ضبط کلاس‌های خود بر روی سرورهای سامانه آموزش مجازی اقدام نمایند. لازم به ذکر است لینک جلسات ضبط شده در بازه‌ی زمانی 24 الی 48 ساعت بعد از برگزاری جلسات بر روی سامانه آموزش مجازی قرار خواهند گرفت. در همین رابطه نکات مهم زیر را در نظر داشته باشید:
• اساتید محترم در پایان هر جلسه حتماً گزینه "اتمام جلسه" را کلیک کنند تا کار پردازش فایل ضبط شده روی سرور آغاز گردد، در صورت عدم انجام این کار فایل ضبطی کلاس با خطا مواجه شده و با احتمال بالایی قابل بازیابی نخواهد بود.
• باتوجه به راه‌اندازی سرور لودبالانسر جدید، فایل‌های ضبطی موجود روی سامانه که مربوط به جلسات قبل از 10 آبان 99 است، فقط تا ساعت 18:00 روز جمعه 14 آذرماه در دسترس خواهد بود. لذا در صورت نیاز می‌توانید با مراجعه به آدرس record.fanavar.co با تهیه اشتراک نسبت به دانلود این فایل‌ها با فرمت mp4 اقدام نمایید. یادآوری می‌گردد که دانلود فایل صوتی کلاس‌ها از طریق خود سامانه آموزش مجازی امکان‌پذیر است.