تاریخ:1399/09/06
برگزاری کارگاه دانش افزایی اخلاق در پژوهش ویژه اعضای محترم هیأت علمی
کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش با موضوع آشنایی با بایسته‌های حقوقی پژوهش به صورت مجازی از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه اردکان برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی اخلاق در پژوهش با موضوع "آشنایی با بایسته‌های حقوقی پژوهش" نموده‌ است. این کارگاه در راستای آشنایی اعضای محترم هیأت علمی با موضوعات مرتبط با اخلاق پژوهشی، برنامه‌ریزی شده است. کارگاه مذکور با حضور جناب آقای دکتر محمد هادی میرشمسی عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، به صورت آنلاین از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار خواهد شد.
گفتتی است با هماهنگی صورت گرفته با واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه، به شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی دانش‌افزایی ارائه می‌گردد. همکاران گرامی می‌توانند مطابق برنامه زیر، از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه در دوره مذکور شرکت نمایند:
• زمان دوشنبه 10 / 09 / 1399
• ساعت 10 الی 12