تاریخ:1399/09/04
فراخوان ملی تجلیل پژوهشگران برتر در گروه‌بندی مرز علم، یافته محور و فناور محور دانشکده کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در نظر دارد در هفته پژوهش و فناوری، از پژوهشگران برتر در گروه‌بندی مرز علم، یافته محور و فناور محور تجلیل نماید.
به استحضار اعضای محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی می،رساند، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج هیأت در نظر دارد در هفته پژوهش و فناوری، از پژوهشگران برتر در گروه‌بندی مرز علم، یافته محور و فناور محور تجلیل نماید. بدینوسیله خواهشمند است اعضای هیئت علمی محترم دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی متقاضی، درخواست خود به عنوان پژوهشگر یا مدرس مرز علم، پژوهشگر یافته محور و پژوهشگر فناور محور را براساس شاخص‌های مندرج در فایل‌های پیوست حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه به تاریخ 1399/09/08 در سامانه فرزین ثبت نمایند. گفتنی است در نهایت از بین افراد متقاضی شده، از سه نفر (در هر حوزه یک نفر) توسط سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی معرفی تجلیل خواهد شد.