تاریخ:1399/08/29
انتصاب چند نفر از اعضای دانشگاه اردکان در مسئولیت‌های مختلف
با صدور ابلاغ‌های جداگانه از سوی رئیس دانشگاه، چند نفر از اعضای دانشگاه در مسئولیت‌های مختلف منصوب شدند.
رئیس دانشگاه اردکان طی ابلاغ‌های جداگانه‌ای دکتر احمد فتاحی اردکانی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دکتر مسعود رهائی‌فرد عضو هیأت علمی دانشکده فنی مهندسی را به مدت 2 سال به عنوان اعضای شورای دانشگاه اردکان منصوب کرد.
دکتر فاطمه بهجتی اردکانی همچنین طی احکام جداگانه‌ای دکتر مسعود رهائی‌فرد و دکتر مجتبی دهستانی اردکانی را به ترتیب به عنوان مدیران جدید گروه‌های مهندسی مکانیک و تربیت بدنی دانشگاه منصوب کرد. رئیس دانشگاه اردکان در همین ارتباط طی نامه‌های جداگانه‌ای از دکتر مهران ربانی مدیر گروه سابق مهندسی مکانیک و دکتر حسن نقی‌زاده مدیر گروه سابق تربیت بدنی دانشگاه، از خدماتشان در طول دوران تصدی مسئولیت قدردانی نمود. دکتر سید حسن موسوی معاون اداری مالی دانشگاه نیز طی ابلاغی آقای حمیدرضا پایدارفر را به عنوان کارشناس برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه اردکان منصوب کرد.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه موفقیت روزافزون را برای آنها آرزومند است.