تاریخ:1399/08/26
اولین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در زمینه مدیریت سبز در دانشگاه
اولین رویداد ایده‌های برتر با موضوع مدیریت سبز در راستای تقویت اقدامات موثر در زمینه مدیریت سبز و بهره‌گیری از ظرفیت فرهیختگان جامعه در ارائه ایده‌ها و راهکارهای نو در زمینه مدیریت سبز در دانشگاه اردکان برگزار می‌گردد.
 شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه اردکان قصد دارد در راستای تقویت اقدامات موثر در زمینه مدیریت سبز و بهره‌گیری از ظرفیت فرهیختگان جامعه در ارائه ایده‌ها و راهکارهای نو در زمینه مدیریت سبز دانشگاه اقدام به برگزاری رویداد ایده‌های برتر با موضوع مدیریت سبز در دانشگاه نماید. این رویداد با هدف شناسایی و تقدیر از ایده‌ها و الگوهای نوین در توسعه و تسهیل بخش‌های مختلف دانشگاه در زمینه مدیریت سبز برگزار می‌گردد. ایده‌های نوین و برگزیده در این رویداد می‌تواند در بهبود شرایط دانشگاه از لحاظ مدیریت سبز موثر واقع شده و بنا به فراخور امکانات و زیرساخت‌های موجود، در دستور کار جهت اجرایی شدن قرار خواهد گرفت. جهت شرکت در رویداد، فرم دریافت ایده را تکمیل نموده و تا پایان آذرماه به آدرس اردکان، بلوار آیت‌الله خاتمی (ره)، دانشگاه اردکان، کدپستی:95491-89518 و یا ایمیل greenua@ardakan.ac.ir ارسال نمایید.