تاریخ:1399/08/23
انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه به عضویت در هیأت مدیره انجمن علمی مدیریت و کنترل مناطق بیابانی ایران
دکتر مهدی تازه عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اردکان، برای دومین دوره‌ی متوالی به عنوان عضو هیأت مدیره انجمن علمی مدیریت و کنترل مناطق بیابانی ایران انتخاب گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، دکتر مهدی تازه عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اردکان برای دومین سال متوالی توسط اعضای انجمن علمی مدیریت و کنترل مناطق بیابانی ایران انتخاب و به عضویت در هیأت مدیریه این انجمن درآمدند. گفتنی است، انجمن مذکور یکی از انجمن‌های معتبر وابسته به کمیسیون انجمن‌های علمی ایران است و انتخاب اعضای این انجمن طی نامه‌ای از طرف دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کمیسیون انجمن‌های علمی، ابلاغ گردیده است.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان ضمن تبریک به این عضو هیات علمی جوان و فعال، برای ایشان آرزوی تندرستی و موفقیت در همه عرصه‌ها را دارد.
لازم به ذکر است اطلاعات انجمن‌های علمی ایران از طریق سایت وزارت علوم به آدرس https://isac.msrt.ir/fa قابل دسترسی می‌باشد.