تاریخ:1399/08/22
آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی
از سوی رئیس سازمان امور دانشجویان، دستورالعمل اجرای مفاد آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی در راستای عملکرد یکسان در رسیدگی به تخلفات پژوهشی و ضرورت برخورد جدی و سختگیرانه با این پدیده ابلاغ شد.
با عنایت به ماده واحده مصوب مجلس شورای اسلامی در خصوص قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی در سال 1396 و به تبع آن تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون یاد شده در سال 1398، با توجه به روند افزایشی تخلفات پژوهشی و ضرورت برخورد جدی و سختگیرانه با این پدیده به دلیل خدشه‌دار نمودن حیثیت علمی کشور و در راستای عملکرد یکسان در رسیدگی به تخلفات پژوهشی و ضرورت برخورد جدی و سختگیرانه با این پدیده، دستورالعمل جدید سازمان امور دانشجویان صادر شد.