تاریخ:1399/08/14
اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399
مدیریت امور دانشجویی، شرایط دریافت انواع وام‌های صندوق رفاه دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 را اعلام کرد.
دانشجویان متقاضی انواع وام‌های دانشجویی، پس از مطالعه دقیق مطالب زیر در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی http://bp.swf.ir تا تاریخ 05/ 09/ 1399 می‌توانند نسبت به ثبت نام انواع وام‌ها اقدام نمایند. با توجه به محدودیت‌های فنی، دانشجویان باید از ساعت 8 صبح الی 16 بعد ظهر در پورتال دانشجویی ثبت نام نماید. جهت نهایی شدن درخواست وام، کلیه مدارک مربوط به درخواست وام باید از طریق پست سفارشی با مشخصات کامل به اداره رفاه دانشگاه به آدرس زیر تحویل داده شود.
آدرس: یزد، اردکان، بلوار آیت‌الله خاتمی، دانشگاه اردکان، اداره رفاه
کدپستی :8951895491

تذکرات و توصیه‌های مهم:
• ثبت درخواست انواع وام حتما می‌بایست در پورتال صندوق رفاه به نشانی http://bp.swf.ir انجام گیرد، در غیراین صورت به هیچ عنوان امکان تایید وام از طرف دانشگاه وجود ندارد .
• برای دریافت کلیه وام‌ها تحویل اصل تعهد محضری به اداره رفاه برای یکبار الزامی است (فرم جدید سند محضری به پیوست می‌باشد).
• ثبت نام دانشجو در حداقل تعداد واحدهای آموزشی مطابق ضوابط و مقررات آموزشی دانشگاه الزامی است.
• اختصاص وام به دانشجوی ورودی جدید در نیمسال اول تحصیل، بدون احتساب معدل انجام خواهد گرفت.
• دانشجو می‌تواند در هر مقطع تنها در یک رشته تحصیلی از وام‌های صندوق استفاده نماید.
• امکان دریافت وام برای دانشجویان مهمان صرفا از دانشگاه مبداء امکان پذیر است.
• دانشجویان نوبت دوم (شبانه) صرفاً امکان دریافت وام شهریه را دارند. وام شهریه به شماره حساب دانشگاه بابت تأمین بخشی از بدهی شهریه دانشجوی متقاضی واریز و به عنوان بدهی وی در پرونده دانشجو ثبت می‌گردد.
• وام ضروری به دانشجویان نوبت دوم (شبانه) تعلق نمی‌گیرد.
• به منظور بهره‌مندی از وام‌ها، ارائه شماره حساب تجارت و شبای بانکی به نام دانشجو، در بانک مورد تأیید به اداره رفاه الزامی است.
• دانشجویانی که به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی یا اشتغال تمام وقت در دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی شاغل می‌باشند و مشمول بیمه اجباری مستمر و سنوات شده اند، امکان دریافت وام از صندوق را دارا نمی‌باشند.
• دانشجویانی که دارای بیمه اختیاری و پاره وقت غیر مستمر می‌باشند، می‌توانند از وام‌های صندوق شامل طلاب - حوزه علمیه، افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ره و سازمان بهزیستی کشور، مدرسین حق التدریس، بیمه شدگان تحت عنوان حرف و مشاغل آزاد، خویش فرما و زنان خانه دار بهره‌مند گردند.
• پایان دوره دریافت وام دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته 4 نیمسال تحصیلی، کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته 8 نیمسال تحصیلی، کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه ای 12 نیمسال تحصیلی و دکتری پیوسته 16نیمسال تحصیلی است. زمان بازپرداخت وام این دسته از دانش آموختگان حداکثر تا 9 ماه پس از پایان دوره دریافت وام است.

شرایط ضامنین جهت بهره‌مندی از وام‌های دانشجویی:
• کارکنان رسمی و پیمانی دستگاه‌های اجرایی و همچنین کارکنان قراردادی آن دستگاه‌ها با حداقل 5 سال سابقه کار و دارای شناسه کارمندی
• اعضای هیأت علمی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
• اعضای هیأت علمی رسمی دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین کارکنان رسمی و قراردادی آن دانشگاه با حداقل 5 سال سابقه کار
• کارکنان رسمی و پیمانی قوه مقننه و همچنین کارکنان قراردادی آن قوه با حداقل 5 سال سابقه کار و دارای شناسه کارمندی
• کارکنان رسمی، پیمانی و دارندگان پایه قضایی قوه قضاییه به استثنای کارآموزان آن قوه و همچنین کارکنان قراردادی آن قوه با حداقل5 سال سابقه کار و دارای شناسه کارمندی
• سردفتران اسناد رسمی، ازدواج و طلاق دارای مجوز از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
• کارکنان استخدامی نیروهای مسلح
• بازنشستگان کشوری و لشگری و مستمری بگیران تأمین اجتماعی
• مشمولین دریافت حقوق و مزایا از بنیاد شهید و امور ایثارگران
• کارکنان قرارداد دائم بانک‌ها با حداقل 5 سال سابقه کار
• کمیته امداد امام خمینی ره جهت ضمانت مددجویان تحت پوشش آن نهاد بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با صندوق

مدارک مورد نیاز ضامنین جهت بهره مندی وام‌های دانشجویی:
چنانچه ضامن کارمند، حقوق بگیر، بازنشسته، مستمری بگیر و یا عضو هیأت علمی باشد:
• ارائه آخرین حکم استخدامی یا قرارداد یک ساله ی دارای مهر تأیید و امضاء دستگاه مربوطه، به اداره رفاه دانشگاه.
• ارائه گواهی کسر از حقوق.
تبصره 1: در گواهی کسر از حقوق می‌بایست نوع استخدام رسمی، پیمانی، قراردادی درج گردد و صرفا خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد و سازمان مربوطه متعهد به پرداخت بدون قید و شرط بدهی از طریق کسر از حقوق ضامن گردد.
تبصره 2: ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام‌های دانشجویی تا سقف 150000000 ریال، به مبلغ 300000000 ریال الزامی است.
تبصره 3: ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام‌های دانشجویی بیش از 300000000 ریال، به مبلغ 600000000 ریال الزامی است.

چنانچه ضامن از سردفتران باشد:
• ارائه کپی مجوز یا پروانه فعالیت (کپی برابر با اصل شده ممهور به دفترخانه اسناد رسمی)
• ارائه گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی ره برای دانشجویان تحت پوشش آن نهاد

سند تعهد نامه دانشجویی
• لازم است سند تعهد نامه دانشجویی مطابق با پیش‌نویس اعلام شده از سوی صندوق در یکی از دفاتر اسناد رسمی به طور دقیق و خوانا تنظیم شود و به ثبت برسد بدیهی است در صورت عدم مطابقت برای دریافت وام سند مجدد تنظیم گردد.
• متعهد له این سند صرفا صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و مشخصات آن قابل تغییر نیست.

مدارک الزامی جهت ارائه به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه
• اصل سند تعهد نامه دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور
• گواهی کسر از حقوق یا کپی برابر اصل مجوز پروانه فعالیت ضامن و یا گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد خمینی ره
• تصویر آخرین حکم استخدامی