تاریخ:1399/08/13
برگزاری دوره دانش‌افزایی آشنایی با منابع الکترونیکی (آموزش سامانه اساتید در پورتال دانشگاه)
دوره دانش‌افزایی آشنایی با منابع الکترونیکی (آموزش سامانه اساتید در پورتال دانشگاه) به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
در راستای برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی اعضای هیأت علمی، دوره آشنایی با منابع الکترونیکی (آموزش سامانه اساتید در پورتال دانشگاه) به صورت مجازی برگزار خواهد شد. در این دوره؛ علاوه بر آشنایی عمومی با پنل مدیریتی پورتال جدید؛ نحوه ورود، ویرایش و به‌روزرسانی اطلاعات در صفحه شخصی اساتید در پورتال دانشگاه آموزش داده خواهد شد. همکاران گرامی می‌توانند مطابق برنامه زیر، از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه در دوره مذکور شرکت نمایند:
• زمان: پنجشنبه 15 / 08 / 99 ساعت 10 الی 12
• مدرس: سرکار خانم دکتر راضیه شیخ پور