تاریخ:1399/08/07
پذیرش طرح عضو هیأت علمی دانشگاه اردکان در طرح‌های شهید احمدی روشن
طرح آقای دکتر حیدر مفتاحی‌زاده عضو هیأت علمی گروه علوم باغبانی و پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی دانشگاه اردکان در پنجمین دوره طرح‌های شهید احمدی روشن پذیرفته شد.
طرح آقای دکتر حیدر مفتاحی‌زاده عضو هیأت علمی گروه علوم باغبانی و پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی دانشگاه اردکان در پنجمین دوره طرح‌های شهید احمدی روشن با عنوان "تولید تجاری کنجاله گوار به منظور جایگزینی با کنجاله سویا به عنوان خوراک دام و طیور "پذیرفته شد. این طرح پس از ارزیابی در بنیاد ملی نخبگان و دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف رفع یکی از مشکلات اساسی کشور در زمینه تامین خوراک دام مورد تایید قرار گرفته است.
هدف از اجرای طرح‌های شهید احمدی روشن، رفع یکی از مشکلات اساسی کشور با تاکید بر استفاده از پتانسیل اساتید خبره و آموزش و تربیت نیروی انسانی مستعد می‌باشد. فرایند اجرای طرح به این صورت است که 8 دانشجوی دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی در طول مدت 9 ماه به بررسی و یافتن راه حل‌هایی برای حل مساله مورد نظر با نظر استاد خبره می‌کنند که نتیجه آن آشنا شدن دانشجویان با نحوه حل مسائل عملی می‌باشد.

• طرح شهید احمدی روشن_0