تاریخ:1399/08/03
دسترسی و استفاده از سرویس‌های پردازشی مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری
مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، دسترسی و استفاده از سرورهای قدرتمند این مرکز را برای دانشجویان و پژوهشگران از راه دور فراهم نموده است.

با پیشرفت علم و فناوری، تقاضا و نیاز افراد و سازمان‌ها در عرصه‌های مختلف علمی و صنعتی نظیر ذخیره‌سازی و پردازش داده‌های حجیم، مدل‌سازی و شبیه‌سازی پدیده‌های فیزیکی، حل معادلات عددی پیچیده، دینامیک سیالات و مکانیک محاسباتی، برق و مخابرات، نجوم، بیوتکنولوژی و ژنتیک افزایش پیدا کرده است. برای پاسخ‌گویی به این تقاضا نیاز به انجام محاسبات سنگین و زمانبر است که معمولاً با استفاده از کامپیوترهای معمولی امکانپذیر نمی‌باشد.
مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری با هدف ارائه زیرساخت‌های مناسب پردازشی و سرورهای قدرتمند مورد نیاز دانشجویان و پژوهشگران موسسات آموزش عالی، هم اکنون دسترسی و استفاده از این سرویس‌ها را از راه دور فراهم نموده است. متقاضیان و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس https://ricest.ac.ir/servers از مشخصات، تنوع و تعرفه‌های سرورهای پردازشی مرکز مطلع شده و نیازهای خود را از طریق پست الکترونیکی ict@ricest.ac.ir به این مرکز ارسال نمایند.