تاریخ:1399/08/03
تمدید مهلت ثبت آثار در جشنواره فارابی تا 20 آبان
محققان علـوم‌انسـانی و اسـلامی، دانشگاه­‌ها، موسسات پژوهشی و ناشران تا پایان بیستم آبان ماه فرصت دارند، آثار خود شامل کتاب پژوهشی، گـزارش نهایی پژوهش، رساله دکتری و پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد که از ابتدای فروردین 1396 تا پایان اسفند 1398 انجام شده است، در سایت جشنواره به نشانی http://farabiaward.ir ثبت کنند. آثار علمی در این دوره از جشنواره در پانزده گروه علمی «اخلاق، ادیان و عرفان»، «تاریخ، جغرافیا و باستان‌­شناسی»، «حقوق»، «زبان، ادبیات و زبان­‌شناسی»، «علوم اجتماعی و علوم ارتباطات»، «علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی»، «علوم تربیتی، روانشناسی و علوم ورزشی»، «علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای»، «علوم قرآنی، تفسیر و حدیث»، «فقه و اصول»، «فلسفه، منطق و کلام»، «فناوری اطلاعات، اطلاع‌­رسانی و کتابداری»، «مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)»، «مطالعات هنر و زیبایی­‌شناسی» و «مطالعات میان رشته­‌ای» دریافت می‌­شوند. بخش بین‌الملل جشنواره نیز آثار حوزه ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی را دریافت می‌کند.