تاریخ:1399/07/30
اعلام جدول زمان‌بندی فرایند اجرایی پژوهانه سال 1400
امور پژوهش و فناوری دانشگاه اقدام به اعلام جدول زمان‌بندی فرایند اجرایی پژوهانه سال 1400 نمود.
پژوهانه، اعتبار مالی تخصیص داده شده به اعضای هیأت علمی است که مبلغ آن هر سال بر اساس شیوه‌نامه‌ی اجرایی تخصیص اعتبار ویژه پژوهشی (پژوهانه) دانشگاه، تعیین می‌گردد. این اعتبار با هدف ارتقای کیفیت فعالیت‌های پژوهشی اساتید و پایان‌نامه‌ی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، به اعضای هیات علمی دانشگاه اختصاص داده می‌شود. اما تعیین مبلغ پژوهانه نیازمند محاسبات پیچیده و دقیق بر مبنای آخرین شیوه‌نامه‌ی اجرایی تخصیص پژوهانه دانشگاه است. خوشبختانه در سال‌های اخیر این امر با استفاده از زیرسیستم پژوهشی سامانه گلستان انجام و بر مبنای آن امکان برنامه‌ریزی، رصد و مدیریت دقیق پژوهانه اعضای هیأت علمی فراهم شده است. زیر سیستم پژوهشی سامانه گلستان، این امکان را فراهم کرده که بر اساس فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیأت علمی، میزان پژوهانه اساتید را مشخص نمود. در واقع در سامانه گلستان این امکان وجود دارد تا بر اساس فعالیت‌های پژوهشی تائید شده اعضای هیأت علمی، در یک بازه دوساله، مبلغ پژوهانه را محاسبه و به هر عضو تخصیص داد. همچنین اعضای هیات علمی می‌توانند پس از امضای قرارداد پژوهانه، از اعتبار پژوهانه خود استفاده نمایند. در این خصوص همکاری ارزشمند اعضای محترم هیات علمی، مدیران محترم گروه‌های آموزشی و روسای محترم دانشکده‌ها در ثبت و تائید فعالیت‌های پژوهشی می‌تواند تاثیر زیادی در اجرای دقیق شیوه‌نامه پژوهانه داشته باشد. بدین‌منظور امور پژوهش و فناوری دانشگاه اقدام به اعلام جدول زمان‌بندی فرایند اجرایی پژوهانه سال 1400 نمود که در زیرسایت این واحد به آدرس https://ardakan.ac.ir/R-5R9Arc0 قابل دسترسی است.