تاریخ:1399/07/27
تعداد بازدید:2087
اطلاعیه شماره 1 ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1399
مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اردکان، اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1399 را صادر نمود.
بدینوسیله ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته‌شدگان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1399 دانشگاه اردکان، به استحضار می‌رساند ثبت‌نام در دانشگاه اردکان به صورت اینترنتی (غیرحضوری) انجام می‌پذیرد.
در همین ارتباط اطلاعیه‌های مربوط به زمان و نحوه ثبت‌نام و مدارک مورد نیاز از طریق وب‌سایت دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد و با توجه به شرایط بحرانی کرونا مؤکداً درخواست می‌گردد فعلاً از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری نمایید.