تاریخ:1399/07/12
سامانه تسویه حساب پژوهانه اعضای هیأت علمی راه‌اندازی شد
امور پژوهشی و فناوری دانشگاه در راستای الکترونیکی کردن خدمات و سهولت فرآیند کاری برای اعضای محترم هیأت علمی، اقدام به راه‌اندازی سامانه تسویه حساب پژوهانه در سامانه اتوماسیون تدارکات، انبار و اموال (ساتا) نموده است.
دکتر بهزاد کفاش، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اعلام کرد: در راستای تحقق دولت الکترونیک گام دیگری با هدف مکانیزه نمودن فرآیندهای مرتبط با امور پژوهشی دانشگاه برداشته شد. وی افزود، در حال حاضر با حمایت معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه سامانه اتوماسیون تدارکات، انبار و اموال (ساتا) به منظور تسویه حساب پژوهانه اعضای محترم هیأت علمی آماده‌سازی شده است. این مقام مسئول خاطر نشان کرد که خدمت جدید جهت افزایش دقت و شفافیت در اجرای فرآیند پرداخت پژوهانه نوع دوم اعضای محترم هیأت علمی عملیاتی شده و در حال حاضر آماده‌ی بهره‌برداری است. بدین ترتیب از این پس فرآیند ثبت درخواست و پیگیری انجام تسویه حساب اعتبار پژوهشی نوع دوم اعضای محترم هیأت علمی از طریق سامانه مذکور انجام می‌پذیرد.
مشخصات این سامانه به شرح زیر است:
1- گردش کار کارتابلی
2- سازماندهی کل زنجیره تسویه حساب پژوهانه در قالب یک فرایند به هم پیوسته
3- سازماندهی دقیق موارد هزینه‌کرد و گزارش‌گیری به صورت دانشکده‌ای
4- امکان برگرداندن درخواست‌ها به مرحله قبل
5- امکان ویرایش درخواست توسط مقام‌های بالاتر
6- امکان مشاهده مانده اعتبار پژوهشی
همکاران محترم می‌توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به زیر سایت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه به آدرس https://ardakan.ac.ir/R-aifMm1T مراجعه فرمایند.

• پژوهانه_0