تاریخ:1399/06/30
پیام رئیس دانشگاه اردکان در آستانه هفته دفاع مقدس
هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها و جوانمردی‌های دلیرانی است که با جانفشانی خود امنیت و آزادگی را به مردان و زنان ایران زمین هدیه کردند و برگی زرین در تاریخ معاصر کشور به یادگار گذاشتند.
اگرچه در این رهگذر کشور عزیزمان سروقامتانی چون همت‌ها، باکری‌ها، خرازی‌ها، زین‌الدین‌ها و ... را از دست داد لکن بذر استقامت و آزاده‌خواهی که توسط این فرماندهان و شهدای هشت سال دفاع مقدس والامقام کاشته شد هم‌اینک به درخت تنومندی تبدیل شده که طوفان حوادث و بلایای آخرالزمانی را بر آن گزندی نیست.
امسال در حالی به استقبال گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس که در هم تنیده با فصل دانش‌اندوزی است، می‌رویم که جای خالی سردار دل‌ها، شهید قاسم سلیمانی که سرانجام به آرزوی دیرینه‌ و یاران شهیدش پیوست بر قلب‌ها سنگینی می‌کند.
اینجانب با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، ایثارگران و آزادگان سلحشور امید آن دارم که بتوانیم در سایه عمل به رهنمودهای قافله‌سالار و امام شهدا، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بار امانتی که بر دوش دانشگاه و دانشگاهیان نهاده شده است را با سلامت به سرمنزل مقصود برسانیم.
فاطمه بهجتی اردکانی