تاریخ:1399/06/27
اطلاعیه شماره 1: انتخاب پژوهشگران نمونه دانشگاه اردکان
فرآیند انتخاب پژوهشگران نمونه دانشگاه در سطح اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به منظور معرفی در "هفتمین آیین تجلیل از پژوهشگران دانشگاه اردکان در سال 99" آغاز شد.
به منظور تشویق پژوهشگران دانشگاه اردکان و قدردانی و ارج نهادن به کوشش‌های علمی آنان، دانشگاه اردکان هرساله درهفته پژوهش نسبت به معرفی پژوهشگران نمونه دانشکده‌ها، دانشگاه و طرح‌های پژوهشی کاربردی در سطح اعضای هیأت علمی و دانشجویان پژوهشگر و پایان‌نامه برتر در سطح دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اقدام می‌نماید. ملاک انتخاب پژوهشگران نمونه، امتیاز کسب شده پنج ساله از فعالیتهای پژوهشی منتهی به شهریور سال 99 در بازه زمانی 1394/07/01 لغایت 1399/06/31 است. همچنین، شیوه‌ی امتیازدهی طبق آیین‌نامه انتخاب پژوهشگر نمونه در بازه پنج ساله است. بدین‌منظور لازم است، اعضای محترم هیأت علمی متقاضی نسبت به تکمیل اطلاعات پژوهشی مربوط به پنج سال منتهی به شهریورماه خود در زیرسیستم پژوهشی سامانه گلستان، اقدام نمایند. گفتنی است اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی متقاضی، می‌توانند به منظور دریافت آیین‌نامه و فرم‌های مربوطه به زیرسایت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه به آدرس https://ardakan.ac.ir/R-7tN1rFw مراجعه فرمایند.