تاریخ:1399/06/26
ارتقای اولین هیأت علمی زن دانشگاه اردکان به مرتبه دانشیاری
در یازدهمین جلسه از دوره هفتم هیأت ممیزه دانشگاه یزد که روز چهارشنبه بیست و ششم شهریور ماه جاری با حضور ریاست محترم دانشگاه اردکان برگزار شد، خانم دکتر فاطمه آبیار فیروزآبادی به عنوان اولین عضو هیأت علمی زن دانشگاه اردکان به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه، در این جلسه پرونده دانشیاری خانم دکتر فاطمه آبیار فیروزآبادی عضو محترم هیأت علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی مطرح و پس از بحث و بررسی و ارزیابی توسط اعضا مورد موافقت قرار گرفت. به همین مناسبت دکتر فاطمه بهجتی اردکانی پیام تبریکی به شرح زیر خطاب به ایشان صادر نمودند:

سرکار خانم دکتر فاطمه آبیار فیروزآبادی
دانشیار محترم دانشکده فنی و مهندسی

سلامٌ‌ علیکم
با نهایت خرسندی ارتقای سرکار عالی را به مرتبه دانشیاری که در سایه تلاش‌های متعهدانه شما حاصل شده است تبریک عرض نموده و دوام توفیقات شما را در علم و عمل و خدمت‌رسانی، از درگاه پروردگار بزرگ مسألت می‌نمایم. به یقین چنین توفیقی ناشی از شایستگی و تلاش و همت شما در انجام وظایف آموزشی و پژوهشی بوده است که امید است با استمرار و تقویت آن ضمن دستیابی به مدارج بالاتر در جهت حل مشکلات و خدمتگزاری به جامعه گام‌های اساسی بردارید.
فاطمه بهجتی اردکانی

• ارتقا_0