تاریخ:1399/06/26
عضویت دانشیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان در هیأت تحریریه یک مجله داخلی و یک مجله خارجی
آقای دکتر هادی کارگر عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان، به عنوان Editorial Board Members در هیأت تحریریه نشریه Current Organocatalysis و نشریه فارسی انجمن شیمی ایران با عنوان نشریه پژوهش‌های شیمی (CR) انتخاب گردید.
دکتر بهزاد کفاش، مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن اعلام و عرض تبریک این خبر افزود: مجله اول متعلق به انتشارت Bentham Science و دارای نمایه‌های Scopus (Q4) و Emerging Sources Citation Index (ESCI) می‌باشد. شایان ذکر است، ESCI یکی از چهار نمایه‌ی پایگاه ISI-Web of Science Core Collection است که تقریباً از اواخر سال 2015 معرفی گردیده است.
همچنین این مقام مسئول افزود، مجله پژوهش‌های شیمی ایران با تصویب هیات مدیره انجمن شیمی ایران و با همکاری و حمایت 67 نفر از اعضاء هیات علمی دانشگاه‌های مختلف (به عنوان هیات تحریریه) در سال 1397 تاسیس گردیده است. گفتنی است، مجله‌ی پژوهش‌های شیمی یکی از هفت مجله انجمن شیمی ایران است و در تمام زمینه‌های شیمی آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و نوآوری را در دسترس دانشمندان، پژوهشگران، دانشجویان، اساتید و سایر علاقمندان قرار می دهد.

• دکتر کارگر_0