تاریخ:1399/06/26
تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه اردکان
در بیست و دومین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه اردکان از 4 نفر از اساتید نمونه دانشگاه اردکان در سال جاری تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان این اساتید که در فرایند استاد نمونه برگزیده شده اند به شرح ذیل می باشند:
   • دکتر مریم دهستانی اردکانی از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
   • دکتر مجید مروتی شریف آباد از دانشکده پیرادامپزشکی
   • دکتر مهدی زارع مهرجردی از دانشکده فنی مهندسی
   • دکتر محمد شاکر اردکانی از دانشکده علوم انسانی و اجتماعی
رئیس دانشگاه اردکان در این نشست با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به اعضای هیأت علمی، اظهار داشت: هرساله مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه در اردیبهشت ماه و همزمان با گرامی‌داشت مقام معلم برگزار می‌شد که امسال به دلیل شرایط کرونا این امکان وجود نداشت و معرفی اساتید نمونه تا این لحظه به تأخیر افتاد. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی افزود:علی‌رغم اینکه ترم جاری به صورت مجازی برگزار خواهد شد اما اعضای هیأت علمی بایستی با برنامه‌ریزی دقیق آموزشی و علمی تلاش کنند تا بیشترین بهره وری را در شرایط موجود داشته باشیم. در جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه اردکان سایر اعضا نیز به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص نحوه فعالیت در دانشگاه در سال تحصیلی جدید پرداختند و تصمیماتی اتخاذ گردید. در پایان هم اساتید نمونه دانشگاه از طرف اعضای هیأت رئیسه دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند.

• استادنمونه_0
  • استادنمونه_1