تاریخ:1399/06/24
اطلاعیه شماره 2 مرکز بهداشت، سلامت و مشاوره دانشجویی در خصوص تکمیل کارنامه سلامت دانشجویان
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان در سال تحصیلی 1400-1399، تمام دانشجویان ملزم به دریافت کارنامه سلامت هستند.
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان در سال تحصیلی 1400-1399، دانشجویان می‌توانند راهنمای تصویری تکمیل کارنامه سلامت در سامانه سجاد به نشانی https://portal.saorg.ir/mentalhealth را در فیلم زیر مشاهده نمایند.
لازم به ذکر است طبق بخشنامه وزارت علوم در صورتی که دانشجویی به هر دلیل کارنامه سلامت را دریافت ننماید، تأییدیه انتخاب واحد دانشجو در نیسمال جاری لغو و از خدمات آموزشی و دانشجویی محروم خواهد شد و در صورتی که انتخاب واحد دانشجو توسط آموزش تایید نشود از سوی وزارت علوم به منزله انصراف دانشجو تلقی خواهد شد و عواقب آن بر عهده خود دانشجو می‌باشد.
تذکر مهم: دانشجویان پس از اتمام فرایند تکیل کارنامه سلامت، کد رهگیری دریافت شده را به کارشناس مرکز مشاوره سرکار خانم پورعاصی اعلام فرمایند.
شماره تماس: 03532240918