تاریخ:1399/06/22
پیام رئیس دانشگاه اردکان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
دکتر فاطمه بهجتی اردکانی، رئیس دانشگاه اردکان با صدور پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی دانشجویان و دانشگاهیان تبریک گفتند.
متن پیام بدین شرح می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
آغاز سال تحصیلی یعنی جریان دوباره‌ی زندگی، طراوت و پیچیدن عطر حضور دانشجویان در فضای علم و دانش؛ دانشگاه. سال تحصیلی جدید با توجه به همه‌گیری بیماری کووید - 19 به گونه‌ای متفاوت آغاز می‌شود. هرچند متاسفانه توفیق خدمت‌رسانی حضوری و مشاهده‌ی شور و نشاط مشتاقان علم و اندیشه به صورت نزدیک از ما سلب شده است لکن از همین رهگذر امیدواریم با مجاهدت و سخت‌کوشی مضاعف و در بستر آموزش مجازی شاهد تداوم پویایی کسب علم و معرفت و در کنار آن ارتباط مؤثر دانشجویان با دانشگاه باشیم.
بدون شک آموزش عالی در رأس پیشبرد توسعه و محور اصلی دستیابی به اهداف متعالی انقلاب اسلامی است که این مهم با تکیه بر سرمایه‌های عظیم دانشگاهی و محققین و جوانان متعهد این مرز و بوم دست‌یافتنی خواهد بود و البته بایستی در این راه تقویت زیرساخت‌های آموزشی، پژوهشی و تولید علم و فناوری همواره مد نظر دانشگاهیان باشد. به حول و قوه الهی در سال تحصیلی جدید نیز علی‌رغم شرایط خاص اقتصادی و تنگناهای موجود، دانشگاه اردکان با صلابت‌تر از همیشه، با همراهی همه دانشگاهیان در جهت برنامه‌های دانشگاه جامع، مهارت افزا و کارآفرین گام برخواهد داشت.
اینجانب ضمن گرامیداشت تقارن بهار علم با ایام محرم و شور حسینی، آغاز سال تحصیلی جدید را به اعضای هیأت علمی معزز، کارکنان متعهد و دانشجویان پرتلاش دانشگاه اردکان، به ویژه نو دانشجویان عزیز شادباش می‌گویم و امید دارم همه بتوانیم محیطی توأم با سلامتی و شور و نشاط برای فعالیت‌های علمی و فرهنگی فراهم آوریم.

با آرزوی تندرستی و بهروزی برای یکایک دانشگاهیان و دانشجویان عزیز
فاطمه بهجتی اردکانی