تاریخ:1399/06/19
اعلام نتایج نظام رتبه‌بندی ISC در سال 98
دکتر علی فتح‌زاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه اعلام کرد نتایج حاصل از جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور در نظام رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) مؤید آن است که به لطف خدا و تلاش‌ دانشگاهیان ارجمندمان موفق شدیم همانند سایر نظام‌های رتبه‌بندی جایگاه دوم خود را در بین دانشگاه‌های جامع دولتی استان تثبیت نماییم.
وی افزود در این نظام رتبه‌بندی 5 شاخص‌ آموزش (با وزن 28 درصد)، پژوهش (با وزن 58 درصد)، وجهه بین‌المللی (با وزن 10 درصد)، امکانات (با وزن 2 درصد) و فعالیت‌های اقتصادی – اجتماعی (با وزن 2 درصد) مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و در تلاشیم تا هدف‌گذاری دانشگاه را به سمت و سویی سوق دهیم که بتوانیم با توجه به شاخص‌های مذکور ارتقای سریعتری را در سطوح ملی و بین‌المللی مشاهده نماییم.
شایان ذکر است در همین ارتباط سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با ارسال نامه‌ای از همکاری‌های مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه اردکان در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در سال 1398 تقدیر و تشکر نمود. در نامه دکتر محمد جواد دهقانی، رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خطاب به آقای دکتر بهزاد کفاش، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه آمده است: کار ارزشمند رتبه‌بندی این امکان را برای دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی فراهم می‌آورد که با شناخت جایگاه علمی و اطلاع از نقاط قوت و ضعف و مقایسه عملکرد خویش با سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی، برنامه‌ریزی‌های لازم جهت ترسیم تقشه علم و نیز ارتقاء و رشد در سطح ملی اتخاذ گردد.