تاریخ:1399/06/19
تمام دانشجویان مشغول به تحصیل در سال تحصیلی 1400-1399 ملزم به دریافت کارنامه سلامت هستند
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان در سال تحصیلی 1400-1399، تمام دانشجویان ملزم به تکمیل فرم مخصوص سلامت هستند.
به اطلاع تمامی دانشجویان گرامی (مشغول به تحصیل که فارغ‌التحصیل نشده‌اند) در تمامی مقاطع تحصیلی (حتی دانشجویانی که فقط پایان‌نامه دارند) می‌رساند:
با توجه به بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر طرح غربال‌گری و پایش سلامت روان دانشجویان در سال تحصیلی 1400-1399 و اجباری بودن دریافت کارنامه سلامت، لذا تمامی دانشجویان گرامی جهت دریافت کارنامه سلامت ملزم هستند در بازه زمانی 15 شهریور تا 15 مهر با مراجعه به سامانه سجاد به نشانی https://portal.saorg.ir/mentalhealth در این طرح شرکت نموده و فرم مخصوص سلامت را تکمیل نموده و فرایند آن را به اتمام برسانند.

تذکر مهم: لازم به ذکر است طبق بخشنامه وزارت علوم در صورتی که دانشجویی به هر دلیل کارنامه سلامت را دریافت ننماید، تأییدیه انتخاب واحد دانشجو در نیسمال جاری لغو و از خدمات آموزشی و دانشجویی محروم خواهد شد و در صورتی که انتخاب واحد دانشجو توسط آموزش تایید نشود از سوی وزارت علوم به منزله انصراف دانشجو تلقی خواهد شد و عواقب آن بر عهده خود دانشجو می‌باشد.
دانشجویان گرامی پس از اتمام فرایند، کد رهگیری دریافت شده را به کارشناس مرکز مشاوره سرکار خانم پورعاصی اعلام بفرمایید.
شماره تماس: 03532240918