تاریخ:1399/06/18
بهره برداری از طرح سردراصلی دانشگاه اردکان تا یک ساله آینده
طرح سردر اصلی دانشگاه اردکان تا یک ساله آینده به بهره برداری می رسد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان این طرح که از ابتدای سال جاری آغاز شده با 20درصد پیشرفت فیزیکی در دست احداث می باشد و هزینه ساخت آن را خیر اردکانی حاج حسین عابدی تقبل نموده است. سردر اصلی دانشگاه اردکان که در ضلع غربی دانشگاه و در بلوار آیت الله خاتمی(ره) اردکان احداث می شود 15 متر ارتفاع خواهد داشت و در ساخت آن از نمادها و عناصر فرهنگی و دینی شهر علم وادب و ایمان اردکان بهره گرفته خواهد شد.
در همین راستا در نشستی با حضور رئیس و معاون اداری مالی دانشگاه، خیر پروژه و رئیس اداره امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه اردکان روند این طرح عمرانی مورد بررسی قرار گرفت. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه اردکان در نشست مذکور و در بازدید از این طرح ضمن تقدیر از زحمات خیر طرح، ضرورت وجود سردر برای دانشگاه مادر شهرستان و بهره گیری از هنر و معماری ایرانی-اسلامی و نماد علم ، فرهنگ و هنر در این سردر را مورد تأکید قرار داد و از آن به عنوان مبلمان نفیس شهری یاد کرد.

• سردر_0