تاریخ:1399/06/14
سوت پایان رقابت‌های آزمون ورودی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در سال 1399
با برگزاری آزمون‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته)، پرونده آزمون‌های سراسری سال 1399 بسته شد.
صبح امروز و همزمان با سراسر کشور، رقابت آخرین گروه آزمونی سال 99 دانشگا‌ه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه اردکان نیز آغاز گردید تا پرونده یکی از پرچالش‌ترین آزمون‌های تاریخ سازمان سنجش آموزش کشور با موفقیت بسته شود.
به گفته نماینده تام‌الاختیار دانشگاه اردکان در برگزاری آزمون‌های سراسری در این آزمون 132 نفر داوطلب در آزمون کاردانی و 41 نفر داوطلب در آزمون کارشناسی ناپیوسته به حوزه امتحانی دانشگاه اردکان معرفی شده بودند که از این تعداد مجموعاً 10 نفر غایب بودند.
دکتر علی فتح‌زاده افزود با تجارب مفید و اعتماد به نفسی که عوامل اجرایی با برگزاری آزمون‌های گذشته به دست آورده‌اند و در معیت پشتیبانی ارزنده دانشگاه و مجموعه شهری، این آزمون نیز در نهایت سلامت و با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی و امنیتی برگزار گردید و امیدواریم توانسته باشیم رضایت خاطر داوطلبان عزیز و خانواده‌های ارجمندشان را فراهم نموده باشیم.
گفتنی است در مجموع 3 آزمون برگزار شده در سال 99، تعداد 1964 نفر داوطلب در گروه‌های آزمایشی مختلف در این دانشگاه به رقابت پرداختند.

• کنکور_0
  • آزمون_0